Anti-aging Behandeling

Anti-aging gezichtsbehandeling

Anti-age gezichtsbehandeling voor een mooie gezonde gladde huid

Een anti-aging gezichtsbehandeling zorgt voor een mooie gezonde gladde huid en huidverbetering. 

Een anti-aging gezichtsbehandeling is een gezichtsbehandeling op maat en zorgt voor een mooie gezonde en gladde huid, een zichtbare natuurlijke huidverbetering. Door deze behandeling regelmatig te ontvangen houd u uw huid in optimale conditie. Voor tarief zie onderzijde van deze pagina. 

Bij de anti-aging behandeling maak ik gebruik van de 100% natuurzuivere biologische producten van Chi Essential Cosmetics. Na de huidanalyse kijk ik welke huidolie, balm, serum, essentiële olie, oogmasker en vliesmasker voor uw huidtype geschikt zijn.  Tijdens de holistische massage maak ik gebruik van een voedend serum onder de huidbalm en dit zorgt voor een mooie gezonde en gladde huid.  Het oogmasker en  vliesmasker met hydrolaat van Chi Essential Cosmetics  worden  na de holistische massage aangebracht en diep de huid ingesluisd. 

Een anti- aging behandeling zorgt een natuurlijke huidverbetering. De 100% natuurzuivere biologische huidverzorgingsproducten van Chi Essential Cosmetics hebben een  vochtherstellend, liftend en voedende werking waardoor rimpels vervagen en zorgen  voor een mooie gezonde gladde huid. 

In mijn praktijk krijgt u een natuurzuivere gezichtsbehandeling op maat. 

Een vervolgbehandeling vind meestal plaats na ca. 6 weken om de huid in optimale conditie te houden en het beoogde resultaat te behouden. Ook is het raadzaam om de natuurzuivere huidverzorgingsproducten thuis te gebruiken voor een mooi blijvend resultaat.

Producten van CHI Essential Cosmetics

Deze anti-aging gezichtsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Huidanalyse
 2. Reiniging met milk/olie en lotion
 3. Dieptereiniging met zachte peeling 
 4. Warme compressen voor gezicht, hals en decolleté 
 5. Gezichtsstoombad met essentiële olie om de poriën open te zetten
 6. Verwijderen van onzuiverheden ( comodonen en meeeters)
 7. Aanbrengen van huidolie, essentiële olie, serum aangepast aan uw huidtype
 8. Reflexpunt massage van gezicht, oren en hoofdhuid
 9. Holistische massage van gezicht, hals, schouders en decolleté. 
 10. Anti-aging  vliesmasker en oogmasker aangepast aan uw huidtype. 
 11. Verzorgende en verstevigende serum en huidolie gemengd met hydrolaat als afsluiting 

CEC aroma beauty

Deze behandeling wordt speciaal op maat gemaakt voor uw huidtype en hierbij maak ik gebruik van een serum, essentiële olië, oogmasker en vliesmasker die een anti-aging werking hebben. Dit voedende masker wordt op maat gemaakt voor uw huidtype en zorgt voor een optimale huidverbetering. Deze behandeling heeft een vochtherstellend, liftend en voedende werking waardoor rimpels vervagen. Een 100% natuurzuivere huidverbetering op maat zorgt voor een mooie gezonde en gladde huid.  

 

Ultrasoon behandeling

Bij deze behandeling wordt een anti-aging serum met masker diep de huid ingesluisd door het ultrasoon apparaat. 

Door de trilling van de ultrasoon vindt er in de huid een verhoging van de temperatuur plaats. Door dit warmte effect verwijden de bloedvaten zich en wordt de doorbloeding en de stofwisseling in de huid gestimuleerd. De ruimte tussen de cellen vergroten zich, zodat de afvoer van afvalstoffen door het lymfesysteem versnelt wordt en de werkstoffen diep in de huid worden gesluisd. Deze behandeling heeft een vochtherstellend, liftend en voedende werking waardoor rimpels vervagen en zorgt voor een mooie gezonde gladde huid.  

 

 

Mogelijkheden tijdens de anti-aging gezichtsbehandeling:

epileren van de wenkbrauwen                                         

– harsen van bovenlip/ kin/wangen                            

– verven van wenkbrauwen /wimpers

– in plaats van de holistische massage een penseelmassage                     

Tarieven anti-aging gezichtsbehandeling
75 min.€87,-

  Maak een afspraak bij Eclore

  Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.
  Check ook u spam bij wedergehoor.