Klankbad

Klankschaal massage

Een klankschaal massage zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen in het lijf.

Waarom klankschalen in een schoonheidssalon?  

Niets verouderd het lichaam en de huid zo snel als stress. Deze staat met stip bovenaan. Stress kan je oplopen door gebeurtenissen die je mee hebt gemaakt zoals een jeugdtrauma, een scheiding, een ziekte, een verlies, een depressie etc. Omdat stress zorgt voor blokkades in je lijf is een klankschaal massage heel fijn om te ontvangen. Door de trilling van de klank wordt de blokkade opgeheven en gaat de energie gaat weer stromen. Je voelt je weer ontspannen en fijn in je lijf en zit minder in je hoofd. Voor tarieven zie onderzijde van deze pagina. 

Hoe werken klankschalen:

Door met een klopper op een klankschaal te slaan ontstaat een harmonieuze klank. De trilling die de klankschaal voortbrengt gaat door je lichaam heen. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water en onze huid is een geleider. Als een klankschaal dichtbij of op het lichaam wordt aangeslagen gaat het lichaamsvocht weer stromen. Er komt beweging en energie vrij en dit zorgt voor een innerlijke massage. Zo ontstaat er meer balans en harmonie in lichaam en geest. Je voelt je beter en ontspannen waardoor de stress vermindert. 

Iedere klankschaal geeft een verschillend geluid en heeft een andere trilling. De lage klanken geven je een aardse rust en stilte in jezelf en de hogere klanken geven je juist meer energie. Omdat ieder lichaam ook een eigen trillingsfrequentie heeft werken de klankschalen bij iedereen verschillend. Zo kan bij de ene persoon veel emoties los komen wat weer voor opluchting zorgt en bij de ander minder pijn in het lichaam worden ervaren na de sessie.  De werking van de klankschalen uit zich op alle niveau’s zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Het is mooi als deze 5 niveau’s in balans komen.  

De helende werking van klankschalen:

je voelt je beter zowel lichamelijk als geestelijk

-ontspannen gevoel, rust en welzijn, meditatief

-blokkades worden opgeheven. Dit kan emotioneel of lichamelijk zijn

-gewrichten worden soepeler en botweefsel verstevigd

-afvalstoffen worden beter afgevoerd

-verbetering van nachtrust, ademhaling en concentratie 

– meer vitaliteit en energie

-minder stress, minder in je hoofd en meer in je lichaam

Voor wie is een Klankschaal massage bedoeld:

Hooggevoelige mensen, mensen die veel in hun hoofd zitten, gespannen zijn, drukke baan/gezin hebben, slecht kunnen concentreren of slapen, minder energie hebben, emotionele blokkades hebben of die zich meer willen ontwikkelen op spiritueel niveau. Door regelmatig een Klankschaal massage te boeken verbeter je de kwaliteit van je leven aanzienlijk. Je voelt minder stress en meer ontspanning waardoor je veel meer van het  leven kan gaan genieten. Je bent meer geaard en je leeft in het nu. 

Hoe werkt een klankschaal massage:

Eerst krijgt u een intake gesprek en daarna mag u plaats nemen op de massagetafel. Het is voor u prettig om losse kleding te dragen. . Denk aan een joggingpak, iets wat niet knelt. U gaat eerst op u buik liggen. Er worden verschillende klankschalen aangeslagen en ook op uw lichaam geplaatst en geschoven. Na 20 minuten mag u zich omdraaien en wordt de behandeling vervolgd. Andere instrumenten zoals de oceaan drum, de koshi, de stemvorken en de sansula gebruik ik ook tijdens deze sessie.  Na afloop zet ik zacht een muziekje op en laat u even bijkomen. Daarna krijgt u een warm glas water en bespreken we hoe u zich voelt. Het kan zijn dat u een beetje last krijgt van de nawerking omdat tijdens deze sessies meestal veel op energetisch vlak wordt losgelaten. Pas de dagen erna voelt u het effect  van deze behandeling en dit is meestal positief.  Een vervolgbehandeling vind meestal plaats aan de hand van de klachten die u heeft of voor ontspanning en welzijn. 

Tarieven klankschaal massage
45 min.€65,-
60min.€85,-

    Maak een afspraak bij Eclore

    Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.
    Check ook u spam bij wedergehoor.