Klankbad

Klankbad

Klankbad voor minder stress en meer ontspanning in je leven

Wilt u ook minder stress en meer ontspanning in uw leven? Dan is een Klankbad een uitstekende keuze bij schoonheidssalon Eclore.

Waarom klankschalen in een schoonheidssalon?

Niets verouderd het lichaam en de huid zo snel als stress. Deze staat met stip bovenaan. Stress kan je oplopen door de dingen die je meemaakt zoals een scheiding, een ziekte, een verlies, een depressie etc. Van stress ga je heel erg piekeren dus heel erg in je hoofd zitten zodat je minder in je lijf zit en dit noemen ze niet goed geaard.
Omdat je zoveel in je hoofd zit ga je meestal veel ongezonder leven zoals meer eten, vooral suiker, roken en alcohol. Je komt dus in een vicieuze cirkel terecht en dit brengt alleen maar meer stress met zich mee. Het is dus belangrijk om uit je hoofd te gaan en meer in je lichaam te komen zodat je beter gaat voelen en de emoties beter kan verwerken en loslaten zodat dit geen blokkades in je lichaam vastzet.

Hoe werken klankschalen:

Door met een klopper op een klankschaal te slaan ontstaat een harmonieuze klank. De trilling die de klankschaal voortbrengt gaat door je lichaam heen. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water en onze huid is een geleider. Als een klankschaal dichtbij of op het lichaam wordt aangeslagen gaat het lichaamsvocht weer stromen. Er komt beweging en energie vrij en dit zorgt voor een innerlijke massage. Zo ontstaat er meer balans en harmonie in lichaam en geest. Je voelt je beter en ontspannen waardoor de stress vermindert.

Iedere klankschaal geeft een verschillend geluid en heeft een andere trilling. De lage klanken geven je een aardse rust en stilte in jezelf en de hogere klanken geven je juist meer energie. Omdat ieder lichaam ook een eigen trillingsfrequentie heeft werken de klankschalen bij iedereen verschillend. Zo kan bij de ene persoon veel emoties los komen wat weer voor opluchting zorgt en bij de ander minder pijn in het lichaam worden ervaren na de sessie.  De werking van de klankschalen uit zich op alle niveau’s zowel emotioneel, mentaal als spiritueel

De helende werking van klankschalen

 1. je voelt je beter zowel lichamelijk als geestelijk
 2. ontspannen gevoel, rust en welzijn.
 3. blokkades worden opgeheven. Dit kan emotioneel of lichamelijk zijn
 4. gewrichten worden soepeler en botweefsel verstevigd
 5. afvalstoffen worden beter afgevoerd
 6. verbetering van nachtrust, ademhaling en concentratie
 7. meer vitaliteit en energie
 8. minder stress, minder in je hoofd en meer in je lichaam

Voor wie is een Klankbad bedoeld

Voor mensen die veel in hun hoofd zitten, gespannen zijn, drukke baan/gezin hebben, slecht kunnen concentreren of slapen, minder energie hebben, emotionele blokkades hebben of die zich meer willen ontwikkelen op spiritueel niveau. Door regelmatig een Klankbad te ondergaan verbeter je de kwaliteit van leven aanzienlijk. Je voelt minder stress en meer ontspanning waardoor je veel meer van het  leven kan gaan genieten. Je bent meer geaard en je leeft in het nu.

Hoe werkt een klankschaalsessie

Eerst krijgt u een intake gesprek en daarna mag u plaats nemen op de massagetafel. Het is voor u prettig om losse kleding aan te doen. Denk aan een joggingpak, iets wat niet knelt. U gaat eerst op u buik liggen. Op de achtergrond zal zachte muziek staan die de sessie begeleid. Er worden verschillende klankschalen aangeslagen en ook op uw lichaam geplaatst. Na 20 minuten mag u zich omdraaien en wordt de behandeling vervolgd. Na afloop krijgt u een kopje thee en bespreken we de sessie wat het met u gedaan heeft. Een vervolgbehandeling vind meestal plaats aan de hand van de klachten die u heeft of voor ontspanning en welzijn.

Tarief klankschaalsessie
50 min.€60,-
60min.€70,-

  Maak een afspraak bij Eclore

  Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.