Bellabaci Cupping Behandeling

Bellabaci Cuppingbehandeling

Bellabaci cuppingbehandeling voor een mooie stevige huid en rimpelvermindering

Wilt u ook een mooie stevige huid en rimpelvermindering? Dan is een Bellabaci cuppingbehandeling een uitstekende keuze om uw huid te laten behandelen bij schoonheidssalon Eclore.

Wat houd een Bellabaci cuppingbehandeling in:

Bij deze behandeling wordt uw gezicht, hals en decolleté gemasseerd met siliconen cups. Dit is een vernieuwde methode die gebaseerd is op de traditionele Chinese cupping.

Door in de cup te knijpen ontstaat er een vacuüm waarbij de huid wordt opgenomen in de cup en daar wordt mee gemasseerd. Hierdoor wordt het bloed in de onderste huidlagen naar boven gezogen waardoor er een snellere opname van voedingsstoffen en een snellere afname van afvalstoffen plaats vindt.

Door deze behandeling regelmatig te laten doen krijgt u een mooie stevige huid en rimpelvermindering. Deze behandelingen geven het beste resultaat in kuur verband. U laat deze  behandeling iedere week doen en dat 4 weken lang. Thuis gaat u zelf aan de slag met uw eigen cups. Na de kuur vind een vervolgbehandeling meestal plaats na ca. 6 weken om de huid in optimale conditie te houden.

Wat zijn de voordelen voor uw huid bij een Bellabaci cuppingbehandeling:

De productie van collageen en elastine wordt door deze massage gestimuleerd en hierdoor wordt de huid steviger. Het vermindert rimpels, fijne lijntjes en vochtwallen onder de ogen. Het maakt verklevingen los en verzacht littekenweefsel. Het verbeterd de opname van werkstoffen en heeft een ontgiftende werking. Bij lichte couperose versterkt het de haarvaatwandjes. U krijgt dus heel mooi resultaat bij deze behandeling. Een mooie stevige huid en minder rimpels.

Een Bellabaci cuppingbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Huidanalyse
 2. Reiniging met milk en lotion
 3. Dieptereiniging met peeling of lysing
 4. Stomen
 5. Verwijderen van onzuiverheden
 6. Essentiële oliën aangepast aan uw huidtype
 7. Drukpuntmassage van gezicht, oren en hoofdhuid
 8. Cupping massage van gezicht en decolleté
 9. Masker aangepast aan uw huidtype
 10. Verzorgende crème als afsluiting.

Wat kunt u thuis doen om de huid te ondersteunen:

Als u een behandeling in de salon heeft gehad kunt u thuis u huid verder behandelen met de cups. Deze zijn verkrijgbaar in mijn salon. Het zijn twee cups waarbij een zachte en een harde cup. De zachte cup gebruikt u in het begin en de harde cup gebruikt u als de huid helemaal gewend is aan de cupping massage.

Deze massage doet u om de twee dagen thuis en neemt 10 minuten van uw tijd in beslag. Ik leg u helemaal uit hoe u deze cup moet toepassen op uw huid. De prijs van de twee cups zijn € 37,95.  Na 6 weken vind er meestal een vervolgbehandeling plaats in mijn salon

Wat u wel en niet moet doen voor en na een Bellabaci cuppingbehandeling

Geen hete douche of stoombad, geen sauna, geen sport, geen agressieve peeling. Wel veel water drinken.

Contra indicaties Bellabaci cuppingbehandeling:

Actieve acne, couperose, gebruik van bloedverdunners, actieve rosacea, algehele malaise, kanker.

Tarief Bellabaci Cuppingbehandeling
Cupping behandeling van gezicht, hals en decolleté

60 min.€68,-

  Maak een afspraak bij Eclore

  Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.