Bellabaci Cupping Behandeling

Cupping gezichtsbehandeling

Cupping gezichtsbehandeling zorgt voor een mooie stevige gladde huid

Een cupping gezichtsbehandeling zorgt voor een mooie stevige gladde huid waarbij rimpeltjes vervagen.

Tijdens de cupping gezichtsbehandeling maak ik gebruik van de natuurzuivere biologische huidverzorging van Chi Essential Cosmetics, pure plantenkracht. Voor tarief zie onderzijde van deze pagina. 

Wat is een cupping gezichtsbehandeling:

Bij een cupping behandeling wordt het gezicht hals en decolleté gemasseerd met siliconen cups en een biologische plantaardige huidolie van Chi Essential Cosmetics.  Deze cuppingmassage is een vernieuwde methode die gebaseerd is op de traditionele Chinese cupping. 

Door in de cup te knijpen ontstaat er een vacuüm waarbij de huid wordt opgenomen in de cup en daar wordt mee gemasseerd. Hierdoor wordt het bloed in de onderste huidlagen naar boven gezogen waardoor er een snellere opname van voedingsstoffen en een snellere afname van afvalstoffen plaats vindt. De voedingstoffen van de natuurzuivere biologische huidolie wordt hierdoor diep in de huid opgenomen. 

Door deze behandeling regelmatig te ontvangen krijgt u een mooie stevige gladde huid en rimpeltjes vervagen. Deze behandelingen geven het beste resultaat in kuur verband. Een kuur is 1 keer x 4 weken, dus 4 behandelingen in 1 maand. Thuis gaat u zelf aan de slag met uw eigen cups. Na de kuur vind er meestal een vervolgbehandeling plaats na ca. 6 weken om de huid in optimale conditie te houden.

Wat zijn de voordelen voor uw huid bij een cupping gezichtsbehandeling: 

De productie van collageen en elastine wordt door deze massage gestimuleerd waardoor de huid steviger wordt.  Het vervaagt rimpels, fijne lijntjes en vochtwallen onder de ogen. Het maakt verklevingen los en verzacht littekenweefsel. Het verbeterd de opname van de natuurzuivere biologische producten van C.E.C. die ik gebruik tijdens de massage en heeft tevens een ontgiftende werking. Bij lichte couperose versterkt het de haarvaatwandjes. Deze cupping behandeling geeft een heel mooi resultaat. U krijgt een mooie stevige gladde huid en rimpeltjes vervagen. .

Een cupping gezichtsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Huidanalyse
 2. Reiniging met milk/olie en lotion
 3. Warme compressen voor gezicht, hals en decollete 
 4. Dieptereiniging met met zachte peeling 
 5. Gezichtsstoombad met essentiële  oliën om de poriën open te zetten 
 6. Verwijderen van onzuiverheden(comodonen, meeeters)
 7. Gebruik van essentiële olie/serum/huidbalm aangepast aan uw huidtype
 8. Reflexpunt massage van gezicht, oren en hoofdhuid
 9. Bio-cupping massage van gezicht/hals en decolleté 
 10. Verstevigend masker aangepast aan uw huidtype
 11. Verzorgende huidolie met hydrolaat als afsluiting

 

Wat kunt u thuis doen om de huid te ondersteunen:

Als u een behandeling bij mij in de salon heeft gehad kunt u thuis de huid verder behandelen met de cups. Deze cups zijn verkrijgbaar in mijn salon. Het zijn twee zachte cups van stevig materiaal waarmee u een cuppingmassage doet van  ongeveer 10 minuten om de twee dagen. Ik krijgt van mij de informatie hoe u deze cuppingmassage moet toepassen op  de huid. De prijs van de twee cups zijn € 42,00 en van zeer goede kwaliteit. Als verzorgingsolie raad ik u de natuurzuivere biologische huidverzorging van Chi Essential Cosmetics aan zodat de cups makkelijk over de huid glijden en de huid optimaal gevoed en ondersteund wordt tijdens de behandeling.  Na 6 weken vind er meestal een vervolgbehandeling plaats in mijn salon

Wat u wel en niet moet doen voor en na een bio-cupping gezichtsbehandeling:

Geen hete douche of stoombad, geen sauna, geen sport, geen agressieve peeling. Wel veel water drinken.

 

Contra indicaties cupping gezichtsbehandeling:

Actieve acne, couperose, gebruik van bloedverdunners, actieve rosacea, algehele malaise, kanker.

Tarief Cupping gezichtsbehandeling
Cupping behandeling van gezicht, hals en decolleté

60 min.€72,-

  Maak een afspraak bij Eclore

  Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.
  Check ook u spam bij wedergehoor.