Bindweefsel massage gezicht

Bindweefsel gezichtsbehandeling

Bindweefsel gezichtsbehandeling voor huidversteviging en huidverjonging

Een optimaal resultaat krijgt u in kuurverband. 

Wat houd een bindweefselbehandeling gezicht in:

Bij een bindweefselbehandeling gezicht krijgt u een peeling, een bindweefselmassage, een herstellend serum en een masker dat diep de huid ingesluisd wordt door een ultrasoon behandeling. Door de trilling van de ultrasoon vindt er in de huid een verhoging van de temperatuur plaats. Deze behandeling heeft een vochtherstellend, liftend en voedende werking waardoor rimpels vervagen. Voor tarief zie onderzijde van deze pagina. 

Wat is een bindweefsel massage:

Bij  bindweefselmassage wordt d.m.v. speciale massagetechnieken heel gecontroleerd kleine scheurtjes in het bindweefsel gemaakt. Het gevolg hiervan is dat de doorbloeding van de huid verbeterd, de afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de voedingsstoffen optimaal worden opgenomen. Door de kleine beschadigingen gaat de huid meer bindweefselcellen aanmaken en deze zorgen dat er collageen en elastine wordt aangemaakt. Collageen geeft stevigheid aan de huid en elastine zorgt ervoor dat de huid elastisch en soepel blijft.  Bij een bindweefselbehandeling van het gezicht in kuurverband verbeterd het huidbeeld zichtbaar, u ziet er gewoon jonger uit en de huid voelt steviger aan. Deze behandeling zorgt dus echt voor huidversteviging  en huidverjonging, een zichtbare huidverbetering. 

Bindweefselbehandeling gezicht in kuurverband:

Als de huid nog jong en stevig is kun je al beginnen met een Bindweefselbehandeling om de huid in optimale conditie te houden. Een vervolgbehandeling vindt dan meestal plaats om de 3 maanden.  Maar als uw huid al wat slapper wordt en wat rimpeltjes gaat vertonen dan is het aan te bevelen om de Bindweefselbehandeling in kuurverband te laten doen. Dit is een kuur van 8  behandelingen 1 keer in de week, dus een 2 maanden kuur. Daarna  kunt u een onderhoudsbehandeling laten doen om de 6 weken om het beoogde resultaat te behouden.  U ziet echt een huidversteviging en huidverjonging na deze kuur, een zichtbare huidverbetering. 

Bindweefsel behandeling is aan te bevelen bij:

Een verslapte huid en rimpels. Denk aan een diepe neuslippenplooi, een verslapte kaakcontour, wallen onder de ogen, rokershuid, acnelittekens, slecht doorbloede huid, rimpels op het voorhoofd en lijnen op het decolleté. 

Een bindweefsel gezichtsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. huidanalyse 
 2. reinigen van gezicht en decolleté met milk/olie en lotion
 3. dieptereiniging met zachte peeling 
 4. warme compressen voor gezicht, hals en decolleté 
 5. ontvetten van de huid met lotion
 6. bindweefselmassage van gezicht, hals en decolleté
 7. een herstellend serum en masker wordt de huid ingesluisd dmv ultrasoon
 8. een herstellend en voedend masker
 9. herstellend serum en huidolie gemengd met een hydrolaat als afsluiting

Wat kunt u verwachten na de bindweefsel gezichtsbehandeling:

U kunt zich na de bindweefsel behandeling een beetje koortsig voelen maar dit verdwijnt na 24 uur. Daarom is het belangrijk om voldoende rust te houden en voldoende te drinken. Uw huid kan wat beurs aanvoelen en rode plekjes vertonen maar die zijn meestal binnen 3 dagen verdwenen en goed te camoufleren. 

Wat kunt u thuis doen om de huid te ondersteunen:

Tijdens de bindweefsel gezichtsbehandeling is het van belang dat u zelf in optimale conditie bent, want bindweefselmassage is topsport voor de huid. Dus voor u begint aan deze kuur is het belangrijk dat u gestopt bent met roken, matigt met alcohol, gezond eet en voldoende nachtrust neemt. Tijdens de kuur is het heel belangrijk om per dag 1000 Mg vitamine C te slikken, want zonder vitamine C kan er geen nieuw collageen worden aangemaakt. Ook is het belangrijk om iedere dag de huid thuis goed te verzorgen met een herstellende en voedende natuurzuivere huidolie en serum van Chi Essential Cosmetics die  de huid ondersteunt in dit proces. 

Te verwachten resultaat na een bindweefsel gezichtsbehandeling kuur:

De vochtbalans van de huid verbetert, rimpels worden minder diep en oppervlakkige rimpeltjes vervagen. Wallen onder de ogen verminderen, het kaakcontour en hals worden steviger, de neuslippenplooi wordt minder diep, acne littekens vervagen en het decolleté wordt gladder. Kortom het hele huidbeeld verbeterd zichtbaar en de huid wordt steviger en mooier. Het resultaat is een echte huidversteviging en huidverjonging na deze bindweefsel kuur. Huidverbetering op een natuurlijke wijze door eigen collageen aanmaak. 

Contra indicaties bij bindweefselmassage:

Koorts, hartklachten, bloeddruk problemen, algehele malaise, hemofilie, medicatie zoals bloedverdunners en prednison, infectie gevaar bij defecte huid, allergische constitutie, zwangerschap, actieve acne, actieve rosacea. 

Tarieven Bindweefsel gezichtsbehandeling
Bindweefsel behandeling van gezicht, hals en decolleté inclusief ultrasoon behandeling

70 min.€77,-

  Maak een afspraak bij Eclore

  Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.




  Check ook u spam bij wedergehoor.