Bindweefsel massage gezicht

Bindweefsel behandeling

Bindweefsel behandeling voor een huidverbetering en huidverjonging

Wilt u ook een huidverbetering en huidverjonging? Dan is een bindweefsel behandeling een uitstekende keuze om uw gezicht te laten behandelen bij schoonheidssalon Eclore.

Wat houd een bindweefsel behandeling in:

Bij een bindweefsel behandeling krijgt u een bindweefselmassage. Door deze speciale massagetechnieken wordt heel gecontroleerd kleine scheurtjes in het bindweefsel gemaakt. Het gevolg hiervan is dat de doorbloeding van de huid verbeterd, de afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de voedingsstoffen optimaal worden opgenomen.
Door de kleine beschadigingen gaat de huid meer bindweefselcellen aanmaken en deze zorgen dat er collageen en elastine wordt aangemaakt. Collageen geeft stevigheid aan de huid en elastine zorgt ervoor dat de huid soepel blijft.
Bij een bindweefsel behandeling in kuurverband verbeterd het huidbeeld zichtbaar, u ziet er gewoon jonger uit. Deze behandeling zorgt dus echt voor huidverbetering en huidverjonging.

Bindweefsel behandeling in kuurverband:

Als uw huid nog jong en strak is kunt u al beginnen met een Bindweefselbehandeling om de huid in optimale conditie te houden. Een vervolgbehandeling vindt dan meestal plaats om de 3 maanden.  Maar als uw huid rimpels en verslappingen gaat vertonen dan is het aan te bevelen om de Bindweefselbehandeling in kuurverband te laten doen. Dit is een kuur van 12 behandelingen om de week. Daarna kunt u een onderhoudsbehandeling laten doen om de 3 maanden zodat het resultaat  behouden blijft. U ziet echt een huidverbetering en huidverjonging na deze kuur.

Bindweefsel behandeling is aan te bevelen bij:

Een verslapte huid en rimpels. Denk aan een diepe neuslippenplooi, een verslapte kaakcontour, wallen onder de ogen, rokershuid, acnelittekens, slecht doorbloede huid, rimpels op het voorhoofd en lijnen op het decolleté.

Een bindweefsel behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Huidanalyse
 2. Reinigen met milk en lotion
 3. Aha fruitzuren peeling incl. Stomen
 4. Ontvetten van de huid met lotion
 5. Bindweefselmassage van gezicht, hals en decolleté.
 6. Herstellend serum en liftend masker
 7. Herstellende crème als afsluiting

Wat kunt u verwachten na de bindweefsel behandeling:

U kunt zich na de bindweefsel behandeling een beetje koortsig voelen maar dit verdwijnt na 24 uur. Daarom is het belangrijk om voldoende rust te houden en voldoende te drinken. Uw huid kan wat beurs aanvoelen en rode plekjes vertonen maar die zijn meestal binnen 3 dagen verdwenen en goed te camoufleren.

Wat kunt u thuis doen om de huid te ondersteunen:

Tijdens de bindweefsel behandeling is het van belang dat u zelf in optimale conditie bent, want bindweefselmassage is topsport voor uw huid. Dus voor u begint aan deze kuur is het belangrijk dat u gestopt bent met roken, matigt met alcohol, gezond eet en voldoende nachtrust neemt. Tijdens de kuur is het heel belangrijk om per dag 1000 Mg vitamine C te slikken, want zonder vitamine C kan er geen nieuw collageen worden aangemaakt. Ook is het belangrijk om iedere dag de huid thuis goed te verzorgen met een anti-aging crème.

Te verwachten resultaat na een bindweefsel behandeling kuur:

De vochtbalans van de huid verbetert, rimpels worden minder diep en oppervlakkige rimpeltjes verdwijnen. Wallen onder de ogen verminderen, het kaakcontour en hals worden steviger, de neuslippenplooi wordt minder diep, acne littekens vervagen en het decolleté wordt gladder. Kortom het hele huidbeeld is zichtbaar verbeterd, de huid is steviger en mooier. Dus is een echte huidverbetering en huidverjonging na deze bindweefsel kuur.

Contra indicaties bij bindweefselmassage:

Koorts, hartklachten, bloeddruk problemen, algehele malaise, hemofilie, medicatie zoals bloedverdunners en prednison, infectie gevaar bij defecte huid, allergische constitutie, zwangerschap, actieve acne, actieve rosacea.

 

Tarieven Bindweefsel behandeling
Bindweefselbehandeling van decolleté, hals en gezicht

70 min.€73,-

  Maak een afspraak bij Eclore

  Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.