Bruidsarrangement

Bruidsarrangement

Bruidsarrangement voor een stralende mooie bruid

Wilt u ook op uw trouwdag een stralende mooie bruid zijn? Dan is een Bruidsarrangement van harte aan te bevelen bij schoonheidssalon Eclore.

Als u gaat trouwen wilt u er natuurlijk geweldig en mooi uitzien, u wilt heel de dag stralen. Omdat er van alles geregeld moet worden zoals de trouwjurk, de kapper, het feest, de bruidstaart, het bruidsboeket, de make up etc is het fijn dat er een Bruidsarrangement is dat zorgt dat u er op die dag stralend en mooi uitziet.

In dit arrangement

In dit arrangement zitten behandelingen die ervoor zorgen dat uw huid er fris gezond en mooi uitziet op de bruiloft. Ook de make up wordt in de puntjes verzorgd met de make up lijn van Malu Wilz. U zult een stralende mooie bruid zijn.

Het arrangement bestaat uit verschillende behandelingen die we ruim van te voren in plannen. 3 weken voor de bruiloft krijgt u een Microdermabrasie behandeling, dit is een intensieve peeling en zorgt ervoor dat de huid mooi glad en egaal wordt. Een week later krijgt u een complete gezichtsbehandeling van Decleor of Malu Wilz. Bij deze behandeling zit een dieptereiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen, massage en masker. Een week voor de bruiloft plannen we een proefmake up in en gaan we kijken welke kleuren uw gezicht het beste uit laat komen. Op de dag zelf breng ik een vochtregulerende ampul aan onder uw bruidsmake up zodat uw make up heel de dag goed blijft zitten.

De make up lijn van Malu Wilz heeft een groot kleurenassortiment die een professionele make up mogelijk maakt. U kunt alle make up in de salon kopen om eventueel uw lippenstift, lipgloss of poeder bij te werken. Ik wens u een hele mooie dag toe.

Microdermabrasiebehandeling 60 min.€90,-
Complete gezichtsbehandeling 75 min.€67,-
Proefmake-up 25 min.€35,-
Bruidsmake-up incl. Ampul 40 min.€45,-
Tarief bruidsarrangement€195,-