Cellulitis behandeling

Cellulitisbehandeling

Cellutisbehandeling d.m.v. een Bellabaci cuppingmassage een gladdere en stevigere huid

Heeft u last van een sinaasappelhuid, littekenweefsel of striae bij uw bovenbenen, bovenarmen, buik of billen en wilt u ook een gladdere en stevigere huid? Dan is een Cellulitisbehandeling d.m.v. een Bellabaci cuppingmassage een uitstekende keuze bij schoonheidssalon Eclore.

Wat is een Bellabaci cuppingmassage?

Bellabaci cupping massage is een gemoderniseerde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met siliconen cups die op de huid worden geplaatst. Door in de cups te knijpen ontstaat er een vacuüm waarbij de huid wordt opgenomen in de cup en hiermee gemasseerd wordt.

De huid wordt door deze massage steviger doordat de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Het maakt verklevingen in de huid los en heeft een ontgiftende werking. Het verzacht en verbetert littekenweefsel en het vermindert cellulitis en striae. Om cellulitis aanzienlijk te verminderen is een kuur sterk aan te raden voor het beoogde resultaat.

Cellulitisbehandeling in kuurvorm:

Bij een Cellulitisbehandeling in kuurvorm van bijvoorbeeld de bovenbenen komt u een keer per week naar de salon om daar gemasseerd te worden. Thuis gaat u zelf aan de slag met de aangeschafte cups waarbij u de nodige uitleg krijgt hoe u deze cups moet gebruiken. Het kost u tien minuten per dag.  De cups zijn te verkrijgen bij schoonheidssalon Eclore en kosten €37,95.

In het begin kan de behandeling een beetje vervelend aanvoelen als er veel verklevingen in de huid zijn. Er kunnen zelfs na de behandeling wat blauwe plekken zijn. Dit kan geen kwaad en trekt vanzelf weer weg. Na enkele behandelingen voel je echt dat de huid sterker wordt.

Na een behandeling ziet de huid er lichtrood of roze uit en is veel beter doorbloed. De huid prikkelt een beetje maar dit is geen vervelend gevoel. Je voelt echt dat er wat gedaan is.

Na ongeveer 4 weken gaat u echt het resultaat zien en wordt de huid veel steviger,  gladder en mooier qua structuur. Hoe vaak u moet terugkomen in de salon ligt aan aan het herstelvermogen en conditie van uw huid.

Wat je niet moet doen voor en na een Bellabaci cuppingmassage:

Geen agressieve peeling, geen sport, geen sauna of stoombaden en geen hete douche of bad

Contra indicaties Bellabaci cuppingmassage:

Hoge bloeddruk, spataderen, algehele malaise, kanker, diabetici, medicatie bloedverdunners en ontsteking van de aders.

Tarieven Cellulitisbehandeling
Achterzijde bovenbenen 30 min.€35,-
Hele bovenbenen 50 min.€55,-
Buik of bovenarmen 20 min.€25,-

    Maak een afspraak bij Eclore

    Ook een schoonheidsbehandeling volgen bij Schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7