Dieptereiniging Gezicht

Dieptereiniging gezicht

Dieptereiniging gezicht zorgt voor een schone frisse en gladde huid

Bij deze behandeling worden meeeters en comodonen verwijderd van uw gezicht. Uw huid komt weer in balans. Voor tarieven zie onderzijde van deze pagina. 

Na deze behandeling voelt uw huid weer heerlijk schoon fris en glad aan. De natuurzuivere huidverzorgingsproducten van Chi Essential Cometics worden na deze behandeling ook veel beter door de huid opgenomen omdat alle dode huidcellen zijn verwijdert door de peeling en alle onzuiverheden zijn verwijdert in de huid. De gecombineerde huid en de vette huid zijn het meeste gebaat  bij een dieptereiniging omdat deze huidtypes vaak veel meer meeeters vertonen met puistjes. Bij de vochtarme droge huidtypes zie je weer vaker comodonen op de huid liggen. Dit zijn kleine witte bobbeltjes die je beter niet zelf kan verwijderen omdat deze eerst doorgeprikt dienen te worden alvorens ze te verwijderen. 

In mijn praktijk krijgt u een natuurzuivere gezichtsbehandeling op maat. Een vervolgbehandeling vind meestal plaats na ca. 4 a 6 weken voor een optimaal resultaat. 

Deze dieptereiniging duurt ca. 40, 50 of 60 minuten, hoe meer onzuiverheden hoe langer de behandeling zal duren. Ook zal ik u adviseren welke huidverzorgingsproducten van Chi Essential Cosmetics u het beste thuis kunt gebruiken voor een optimaal resultaat te behouden. 

 

Dieptereiniging gezicht bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Huidanalyse 
 2. Reiniging van gezicht met olie/lotion
 3. Dieptereiniging met zachte peeling
 4. Warme compressen voor gezicht en hals
 5. Gezichtsstoombad met essentiële olie om de poriën open te zetten
 6. Verwijderen van onzuiverheden ( comodonen, meeeters)
 7. Reinigend en kalmerend masker
 8. Verzorgende huidolie met hydrolaat

Mogelijkheden tijdens de dieptereiniging gezicht:

– epileren van de wenkbrauwen                                        

– harsen van bovenlip/ kin/ wangen

– verven van wenkbrauwen/wimpers

– anti aging oogmasker

Tarieven dieptereiniging gezicht
40 min.€47,-
50 min.€57,-
60 min.€67,-

  Maak een afspraak bij Eclore

  Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.
  Check ook u spam bij wedergehoor.