Dieptereiniging rug - lichaam

Dieptereiniging rug

Dieptereiniging van de rug zorgt voor een mooie schone en gladde huid

Dieptereiniging van de rug: 

Niets is zo vervelend als je in de zomer een bikini of topje aan hebt en er zijn veel onzuiverheden op je rug die erg ontsierend zijn. Dan is een dieptereiniging een uitstekende keuze  om van deze onzuiverheden af te komen. Omdat we in de winter vaak dikke kleding aan hebben is het heel goed om in het voorjaar met deze behandeling te beginnen. Voor tarieven zie onderzijde van deze pagina. 

Eerst wordt de rug goed gereinigd met een peeling zodat de dode huidcellen verwijderd zijn. Daarna worden warme compressen over de rug gelegd zodat de poriën van de rug open gaan staan. Als de huid zacht genoeg is verwijder ik de onzuiverheden die zich op de rug bevinden. Als alles verwijderd is krijgt u een heerlijk verfrissend rugmasker wat de poriën weer zal sluiten. 

Een vervolgbehandeling vind meestal plaats om de 4 a 6 weken en heeft te maken met de hoeveelheid onzuiverheden op de rug. Na een paar behandelingen ziet u het gewenste resultaat al.  De huid op de rug ziet er weer mooi uit en voelt weer heerlijk schoon en glad. Laat de zomer maar beginnen. 

U kunt ook kiezen voor de aroma wellness rugbehandeling. Deze rugbehandeling zorgt voor meer ontspanning, de rug wordt hierbij gemasseerd met heerlijk oliën van Chi en er worden geen meeeters verwijderd. Als afsluiting krijgt u op de rug een heerlijk reinigend kleimasker. 

Tarieven Dieptereiniging rug
Dieptereiniging rug 40 min.€45,-
Dieptereiniging rug 50 min.€55,-
Aroma Wellness rug: rugpeeling, rug/ schouder en nekmassage en rugpakking. 45min.€50,-

    Maak een afspraak bij Eclore

    Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.
    Check ook u spam bij wedergehoor.