Dieptereiniging rug - lichaam

Dieptereiniging rug

Dieptereiniging rug door peeling en verwijdering van onzuiverheden

Heeft u last van onzuiverheden en wilt u een gladde huid op uw rug? Dan is een dieptereiniging van de rug een uitstekende keuze bij Schoonheidssalon Eclore.

Dieptereiniging van de rug:

Niets is zo vervelend als u in de zomer een bikini of topje aan hebt en er zijn veel onzuiverheden op uw rug die erg ontsierend zijn. Dan is een dieptereiniging een uitstekende keuze  om van de onzuiverheden af te komen. Omdat we in de winter vaak dikke kleding aan hebben is het heel goed om in het voorjaar met deze behandeling te beginnen.

Eerst wordt de rug goed gereinigd met een wascreme. Daarna worden de dode huidcellen verwijderd met een speciale peeling. Ik laat u daarna even stomen zodat de poriën van de rug open gaan staan. Als de huid zacht genoeg is verwijder ik de onzuiverheden die zich op de huid bevinden. Als alles verwijderd is krijgt u een heerlijk verfrissend rugmasker wat de poriën weer zal sluiten.

Een vervolgbehandeling vind meestal plaats om de twee weken en heeft te maken hoeveel onzuiverheden er op de rug zijn. Na een paar behandelingen ziet u het resultaat al. Laat de zomer maar beginnen. U heeft weer een hele mooie gladde huid op uw rug en u kunt uw topje weer uit de kast halen.

Tarieven Dieptereiniging rug
Dieptereiniging rug 40 min.€45,-
Dieptereiniging rug 50 min.€55,-
Aroma Wellness rug: rugpeeling, rug/ schouder en nekmassage en rugpakking. 45min.€50,-

    Maak een afspraak bij Eclore

    Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.