Lichaamsmassage Eclore

Diverse rugmassage

Rugmassage zorgt voor een ontspannen lichaam en geest en hersteld de balans. 

Bij veel mensen gaan spanningen vaak in de rug zitten en dit zorgt ervoor dat je niet meer goed kan functioneren. Dit gebeurt vaak als we op vakantie gaan omdat het lichaam dan in de ontspanning komt en eindelijk de blokkades kan loslaten. wij mensen voelen vaak de grenzen niet meer van ons lijf door ons hectische bestaan. Maar gelukkig kunnen we dit herstellen door regelmatig de tijd te nemen om te onthaasten, een rugmassage te ontvangen waardoor lichaam en geest weer kan ontspannen. Dit zorgt weer voor een betere balans. Een rugmassage zorgt voor ontspanning van de spieren en voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en zuurstof en voedingstoffen beter worden opgenomen. Hierdoor wordt de huid op de rug soepeler en blokkades worden opgeheven. Je voelt je weer heerlijk licht en ontspannen. Voor tarieven zie onderzijde van deze pagina. 

Diverse rugmassage’s:

-de ontspanningsmassage van rug, schouder en nek

-de bindweefselmassage van de rug, schouder en nek 

-combinatie bindweefsel/ontspanning massage rug, schouder en nek

-hotstone massage rug, schouder, nek en bovenarmen

– de cupping massage van de rug schouder en nek

 

Ontspanningsmassage van de rug, schouder en nek

De ontspannende rugmassage is een langzame ritmische massage waardoor u zich weer heerlijk kunt ontspannen. Vaak is de rug ons kwetsbare punt waar veel spanning heen gaat. Het is heerlijk om geregeld uw rug te laten masseren waardoor uw rug veel ontspannender en soepeler aanvoelt. De massage wordt met de natuurzuivere  oliën en etherische oliën van CHI uitgevoerd en door de geur beleving werkt het dieper in op uw lichaam en geest. U komt veel meer in balans. 

 

Bindweefselmassage van de rug, schouder en nek

Deze rugmassage is echt voor mensen die last hebben van hun rug en last hebben van pijnlijke spieren en wordt droog uitgevoerd, dus geen oliën. Deze grepen gaan veel dieper en zorgen ervoor dat u rug veel soepeler wordt. De stijfheid van de rug is aanzienlijk minder na deze massage. U heeft minder pijnlijke spieren. Deze massage kan in combinatie met de ontspannende rugmassage. 

Contra indicaties bindweefselmassage rug: Koorts, hartklachten, bloeddrukprobemen, algehele malaise, hemofilie, specifieke medicatie zoals bloedverdunners en prednison, infectiegevaar bij defecte huid, zwangerschap, actieve acne. 

 

De Hotstone massage rug/schouder/nek en bovenarmen

Hotstone massage is een massage met warme basaltstenen die diep inwerken op de huid en spieren. Basaltstenen zijn gevormd uit lava en bevatten veel ijzer waardoor de stenen de warmte lang vast kunnen houden. Deze warme massage zorgt voor een goede doorbloeding en heeft hierdoor een ontgiftende werking. Een Hotstone massage werkt vooral diep ontspannend, tegen spierpijn en is goed voor u algehele welzijn, u krijgt echt een wellness gevoel zoals in de sauna. 

Bij de Hotstone massage van de rug wordt met de natuurzuiver oliën en etherische oliën van CHI  en warme basaltstenen  over de huid gemasseerd. De voeten, rug, schouders, nek en bovenarmen worden hierbij  gemasseerd. De geur beleving van de heerlijke oliën hebben een holistisch effect en laten een diep welbevinden achter.  

Contra indicaties bij Hotstone massage:Koorts, kanker, hartklachten(hoge en lage bloeddruk), zwangerschap

 

Cuppingmassage van de rug, schouder en nek

De cuppingmassage van de rug is een gemoderniseerde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met siliconen cups die op de huid worden geplaatst in combinatie met de natuurzuivere oliën en etherische oliën van CHI. Door in de cup te knijpen ontstaat er een vacuüm waarbij de huid wordt opgenomen in de cup  en hiermee  gemasseerd wordt. De massage heeft een geweldige diep ontspannende en helende werking. De rug voelt hierna veel soepeler en men heeft minder last van pijnlijke spieren en een veel lichter gevoel. 

Contra indicaties cupping rugmassage: hoge bloeddruk, algehele malaise, zwangerschap, actieve acne, hernia, diabetici, gebruik van bloedverdunners. 

Ontspanningsmassage van rug, schouder en nek , 20min.€25,-
Bindweefselmassage van de rug, 20min.€25,-
Hotstone massage van de rug/bovenarmen, 20min.€30,-
Combinatie bindweefsel/ontspanningsmassage van de rug, 40min.€45,-
Cupping massage van de rug, 20min.€30,-