Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen voor een definitieve onharing van het gezicht

Wilt u ook een definitieve ontharing van uw gezicht. Dan is elektrisch ontharen een uitstekende keuze om uw huid te laten behandelen bij schoonheidssalon Eclore.

Elektrisch ontharen d.m.v. de blendmethode is een duurzame ontharing. Door twee zwakstromen (wisselstroom en gelijkstroom) met elkaar te vermengen ontstaat de blendmethode. Doordat warmte en loog vrijkomen in de haarfollikel kan men met deze methode effectief en definitief  ontharen en is de nagroei aanzienlijk minder dan bij andere methode.

Een dun naaldje wordt langs het haartje in de haarfollikel gebracht en d.m.v. een stroomstootje wordt de haarfollikel vernietigd, zodat het haartje los komt te zitten en moeiteloos uit de haarschacht verwijderd kan worden. Het zorgt voor een definitieve ontharing waardoor u eindelijk weer een gladde huid krijgt.

Wat kunt u thuis doen tussen de behandelingen?

Haar groeit in een cyclus van 6 tot 12 weken en wanneer haren eerder aan het huidoppervlak verschijnen na een behandeling zijn dit nieuwe haren. Daarom mogen, tussen de behandelingen door, haren nooit worden uitgetrokken of geharst. Afknippen mag wel. Na de behandeling kan de huid een paar uur rood zien en/of warm aanvoelen. U kunt de huid thuis met een koude washand met wat ijsblokjes erin koelen. Gedurende 48 uur na de behandeling moet u de zon/zonnebank vermijden i.v.m. de kans op het ontstaan van vlekjes.

Wanneer zijn de ongewenste haren definitief weg:

Dit hangt af van veel factoren zoals de hoeveelheid haren, de groeifase van de haren, de groeisnelheid van de haren, de dikte van de haren, de hormonen, hoe u de haren altijd heeft verwijdert en de frequentie van de behandelingen. Een ontharingsproces van de bovenlip of kin duurt ongeveer 1 tot 2 jaar en men houd altijd wat restgroei maar dit is minimaal. In het begin komt u 1 keer per week en daarna gaat er steeds langere tijd tussen zitten omdat de haren minder worden.

Meestal wordt elektrisch ontharen gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar, mits de beharing in het gelaat voorkomt. Informeer bij uw zorgverzekeraar.

Contra indicaties bij elektrisch ontharen:

  1. Zwangerschap
  2. Maligne tumoren
  3. Koorts
  4. Pacemaker
  5. Metalen prothesen
  6. Diabetes i.v.m. slechte wondgenezing
Tarief elektrisch ontharen
5 min.€10,-
15 min.€25,-
Verwijderen van teleangiëctasiën (couperose) 15 min.€25,-
Verwijderen van bloedblaasjes, steelwratjes en ouderdomsvlekken, 15 min.€25,-

    Maak een afspraak bij Eclore

    Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.