Complete Gezichtsbehandeling

Complete gezichtsbehandeling

Complete gezichtsbehandeling voor een mooie verzorgde stralende en gladde huid

Complete gezichtsbehandeling zorgt voor een mooie verzorgde stralende en gladde huid. Een rustmoment voor jezelf. 

Na deze behandeling voelt uw huid weer heerlijk zacht glad en verzorgd, de huid straalt van binnenuit. Maar niet alleen uw huid is herboren, u bent zelf weer helemaal tot rust gekomen en opgeladen door de heerlijke holistische massage. De huid is door de holistische massage goed doorbloed waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en zuurstof en voedingstoffen beter worden opgenomen. U voelt zich weer heerlijk ontspannen en uw huid wordt hierdoor mooier en gaat stralen van binnenuit. De energie gaat weer stromen en het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd. De massages zijn goed voor uw huid, lichaam en geest. Voor tarief zie onderzijde van deze pagina

Ik werk met de 100% natuurzuivere biologische huidverzorgingsproducten van CHI ESSENTIAL COSMETICS. Deze producten bevatten koudgeperste plantenoliën, hydrolaten met toegevoegde essentiële oliën, pure plantenkracht met heerlijke natuurlijke geuren die vrijkomen tijdens de massage. Een weldaad voor uw huid, lichaam en geest.  Na het intakegesprek en de huidanalyse kijk ik welke lijn van C.E.C. goed past om uw huid te behandelen en aan de hand daarvan maak ik een behandelplan op. 

In mijn praktijk krijgt u een natuurzuivere gezichtsbehandeling op maat. Een vervolgbehandeling vind meestal plaats na ca. 6 weken om de huid in optimale conditie te houden en te verbeteren. 

Een complete gezichtsbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Huidanalyse
 2. Reiniging van gezicht en decolleté met olie/lotion 
 3. Warme geurende compressen voor gezicht, hals en decolleté 
 4. Epileren van de  wenkbrauwen
 5. Dieptereiniging met zachte peeling 
 6. Gezichtsstoombad met essentiële olie om de poriën open te zetten
 7. Verwijderen van onzuiverheden ( comodonen en meeeters)
 8. Essentiële olie en serum aangepast aan uw huidtype
 9. Reflexpunt massage  van gezicht, oren en hoofdhuid
 10. Holistische ontspanningsmassage van gezicht, hals, schouders en decolleté
 11. Verzorgend, verstevigend of verfrissend masker
 12. Verzorgende huidolie met hydrolaat als afsluiting 

 

Mogelijkheden tijdens de complete gezichtsbehandeling:

-harsen van bovenlip/ kin/ wangen

– verven van wenkbrauwen/wimpers

– anti aging oogmasker

– een penseelmassage in plaats van een holistische massage

Penseelmassage:

I.p.v. een holistische gezichtsmassage kun je ook kiezen voor een penseelmassage en deze wordt uitgevoerd met twee speciale zachte gezichtspenselen. Een penseelmassage is een zachte massage en zeer geschikt voor de rijpere huid omdat er geen huidverschuivingen worden gemaakt. De zachte langzaam vloeiende penseelstreken prikkelen de zenuwuiteinden in de huid en hebben hierdoor een kalmerend effect zodat de diepere gezichtsspieren zich gaan ontspannen. Net zoals bij de holistische massage stimuleert de penseelmassage het zelfherstellend vermogen van de huid en zorgt voor een goede doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en zuurstof en voedingstoffen beter worden opgenomen. U komt echt tot rust bij deze penseelmassage en u voelt zich weer heerlijk opgeladen. Het resultaat is een ontspannen en stralende huid waarvan de effecten nog dagen aanhouden.

Tarief complete gezichtsbehandeling
75 min.€72,-
55 min.€57,- (zonder peeling en epileren)

  Maak een afspraak bij Eclore

  Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.
  Check ook u spam bij wedergehoor.