Harsen lichaam

Harsen

Harsen voor een mooie haarloze gladde huid

Heeft u last van ontsierde haartjes in uw gezicht, benen, armen, bikinilijn of oksels en wilt u een mooie haarloze gladde huid? Dan is harsen door middel van een harsbehandeling een uitstekende keuze bij Schoonheidssalon Eclore.

Harsen is een ideale behandeling voor dames en heren die op een snelle manier van hun haren af willen op ongewenste plekken. Denk hierbij aan een vakantie waarbij je niet iedere keer hoeft te scheren. Geen stoppels meer.

Door het harsen blijven de haren langer weg (4 tot 6 weken) en als deze harsbehandelingen herhaald worden , zullen de haren op den duur minder en zachter terugkomen. Voor een harsbehandeling dienen de haren minimaal een halve centimeter te zijn in het gezicht. Op de benen 1 cm tot maximaal 2 cm. Hierdoor hecht de hars beter aan de haren en kunt u een beter resultaat verwachten.

Tussen de behandelingen door kunt u de huid scrubben om ingegroeide haartjes tegen te gaan zodat alle haartjes bij een volgende harsbehandeling eruit worden getrokken. U heeft weer een mooie haarloze gladde huid na een harsbehandeling.

Wat u niet moet doen gelijk na het harsen:

Sauna, zonnebank, zon, hete baden en peelings. Gun uw huid even rust om te kunnen herstellen.

Tarieven harsen
Onderbenen/bovenbenen (27,50/27,50)€50,-
Onderarmen/bovenarmen (22,50/17,50)€35,-
Oksels of bikinilijn vanaf€10,-
Bovenrug/onderrug (22,50/17,50)€35,-
Onderbuik vanaf€10,-
Bovenlip/kin (12/12)€22,-
Bovenlip/kin/wangen€30,-
Bovenlip en epileren€25,-
Bovenlip/kin/epileren€32,-
Bovenlip/kin/wangen/epileren€40,-

    Maak een afspraak bij Eclore

    Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.