Huidverzorgingsproducten

CHI Essential Cosmetics 100% natuurzuiver voor een mooie gezonde en gladde huid

Voor een mooie gezonde en gladde huid zijn de 100% natuurzuivere  biologische huidverzorgingsproducten van CHI Essential Cosmetics een aanwinst om dagelijks de huid mee te verzorgen en ze zijn te verkrijgen in mijn praktijk. Deze heerlijke natuurzuivere plantenoliën van CHI Essential Cosmetics zijn er in verschillende lijnen voor verschillende huidtypes en huidproblemen.

CHI Essential Cosmetics

In mijn praktijk werk ik uitsluitend met de producten van CHI Essential Cosmetics. Dit is een 100% natuurzuiver biologisch cosmetica merk van Nederlandse bodem. CHI Essential Cosmetics werkt met volledige biologische oerwerkstoffen rechtstreeks uit de natuur.

Plantenoliën en hydrolaten vormen de basis van de C.E.C producten waarbij essentiële oliën zijn toegevoegd. Pure ingrediënten die lijken op ons eigen huidvet en die de huid echt voeden, aanzet om zich te herstellen en te vernieuwen. De huid wordt beschermd, verzorgd, gevoed en verbeterd, 100% natuurlijke huidverbetering. Tijdens de behandeling komen de heerlijke geuren vrij van de essentiële oliën en dit heeft een holistische werking op je algehele welzijn. Ze zorgen voor welbevinden en een diep ontspannen gevoel. Een weldaad voor uw huid, uw lichaam en geest.

Verkoop van huidverzorging in mijn praktijk

In mijn praktijk verkoop ik serums, oogbalsem en 4 lijnen van C.E.C.: de lijn touch of Roses, de lijn touch of wood, de lijn touch of lavendel en de lijn touch of happiness afgestemd op wat de huid nodig heeft op dat moment. Een lijn bestaat uit een reinigingsolie, een peeling, een hydrolaat/lotion, een huidolie, een balm en een chibutter en zijn onderling te mengen met elkaar. Voor huidproblemen zoals rocacea, puistjes, schrale huid, couperose etc. zijn er serums van C.E.C. die de huid herstellen en kalmeren en het zelfhelend vermogen aanzetten van de huid.

Het is altijd aan te raden om thuis de verzorging met deze natuurzuivere producten op uw huid voort te zetten omdat men dan veel sneller het beoogde resultaat boekt.

100% natuurzuiver en biologisch

De huidverzorgingsproducten van CHI Essential Cosmetics bevatten geen synthetische toevoegingen, geen conserveringsmiddelen en geen microplastic zodat ze de huid, je gezondheid en je hormoon huishouding niet schaden. Het zijn biologisch gecertificeerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Een natuurzuivere huidgerichte verzorging op maat die zorgt voor een 100% natuurlijke huidverbetering.