Huidverzorgingsproducten

Chi Essential Cosmetics 100% natuurzuiver voor een mooie gladde huid

Wilt u een mooie verzorgde huid die in balans is? Dan zijn de 100% natuurzuivere  huidverzorgingsproducten van Chi Essential Cosmetics en de huidverzorgingsproducten Malu Wilz echt een aanwinst om uw huid dagelijks mee te verzorgen en zijn te verkrijgen bij mij in de salon. 

De 100% natuurzuivere  huidverzorgingsproducten van Chi Essential Cosmetics of Malu Wilz gebruik ik tijdens de schoonheidsbehandelingen en zijn op maat gemaakt voor uw huidtype. Het is altijd aan te raden om thuis de verzorging met deze producten op uw huid voort te zetten omdat men dan veel sneller het beoogde resultaat boekt. 

CHI Essential Cosmetics

Chi Essential Cosmetics heeft 100% natuurzuivere biologische producten die zorgen voor een betere huidbalans en huidverbetering. Deze producten zijn voor alle huidtypes en huidklachten. Chi Essential Cosmetics maakt gebruik van biologische koud geperste oliën, hydrolaten, serums en synergieën verrijkt met heerlijke etherische oliën. De geurbeleving van de oliën heeft een holistische werking. Ze zorgen voor welbevinden en een diep ontspannen gevoel. Een weldaad voor uw huid, uw lichaam en geest. De huidverzorgingsproducten bevatten geen synthetische toevoegingen en conserveringsmiddelen. Het zijn biologisch gecertificeerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Een 100% natuurzuivere huidgerichte verzorging op maat. 

Meer informatie over de producten van Chi Essential Cometics

Malu Wilz

Malu Wilz is een Duits cosmeticamerk en maakt gebruik van kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën al meer dan 30 jaar. Het verzorgingssysteem van Malu Wilz biedt een scala aan mogelijkheden om aan uw wens te voldoen. De beautybehandelingen in de salon en de exclusieve producten voor thuisgebruik zorgen ervoor dat uw huid in optimale conditie blijft. 

Meer informatie over de producten van Malu Wilz

Producten van Malu Wilz