Lichaamsmassage Eclore

Lichaamsmassage

Lichaamsmassage voor een ontspannen en soepel lichaam

Wilt u ook een ontspannen en soepel lichaam en minder pijnlijke spieren? Dan is een Lichaamsmassage een uitstekende keuze bij schoonheidssalon Eclore.

Bij schoonheidssalon Eclore zijn meerdere Lichaamsmassage’s mogelijk.

  • Holistische kalmerende massage
  • De Hotstone massage achterzijde lichaam
  • De ontspanningsmassage van rug, schouder en nek
  • De bindweefselmassage van de rug, schouder en nek
  • De Bellabaci cuppingmassage van de rug schouder en nek

Holistische kalmerende massage

Deze massage is erop gericht om uw zenuwstelsel te kalmeren. De langzame massage met veel effleurages haalt u uit uw hoofd en zorgt ervoor dat alles weer beter gaat stromen in uw lijf. Uw piekert minder en u bent meer geaard waardoor de wereld weer een stukje rustiger wordt en de prikkels niet meer zo binnen komen. Het lichaam wordt weer ervaren als een fijn voertuig in plaats dat u zich alleen maar in uw hoofd bevindt.
Het is een combinatie massage waarbij het gezicht, hoofdhuid, oren, nek, schouders, handen en voeten worden gemasseerd. Ik werk bij deze massage op de meridianen en op de reflexpunten van de hoofdhuid, oren handen en voeten waarbij ik ook gebruik maak van de hotstone stenen.

De Hotstone massage achterzijde lichaam

Hotstone massage is een massage met warme basaltstenen die diep inwerken op de huid en spieren. Basaltstenen zijn gevormd uit lava en bevatten veel ijzer waardoor de stenen de warmte lang vast kunnen houden. Deze warme massage zorgt voor een goede doorbloeding en heeft hierdoor een ontgiftende werking. Een Hotstone massage werkt vooral ontspannend, tegen spierpijn en is goed voor u algehele welzijn. U krijgt echt een wellness gevoel zoals in de sauna.
Bij de Hotstone massage wordt in combinatie met etherische oliën en warme basaltstenen over de huid gemasseerd. De voeten, hele benen, billen, rug, schouders, armen en nek aan de achterzijde van het lichaam worden hierbij gemasseerd.

Contra indicaties bij Hotstone massage
Koorts, kanker, hartklachten(hoge en lage bloeddruk), zwangerschap

Ontspanningsmassage van de rug, schouder en nek

De ontspannende rugmassage bevat grepen waardoor u zich weer heerlijk kunt ontspannen. Vaak is de rug ons kwetsbare punt waar veel spanning heen gaat. Het is heerlijk om geregeld uw rug te laten masseren waardoor uw rug veel ontspannender aanvoelt. De massage wordt met etherische oliën uitgevoerd.

Bindweefselmassage van de rug, schouder en nek

Deze rugmassage is echt voor mensen die last hebben van hun rug en last hebben van pijnlijke spieren. Deze grepen gaan veel dieper en zorgen ervoor dat u rug veel soepeler wordt. De stijfheid van de rug is aanzienlijk minder na deze massage. U heeft minder pijnlijke spieren. Deze massage kan in combinatie met de ontspannende rugmassage.

Contra indicaties bindweefselmassage rug
Koorts, hartklachten, bloeddrukprobemen, algehele malaise, hemofilie, specifieke medicatie zoals bloedverdunners en prednison, infectiegevaar bij defecte huid, zwangerschap, actieve acne.

Bellabaci cuppingmassage van de rug, schouder en nek

De Bellabaci cuppingmassage van de rug is een gemoderniseerde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met siliconen cups die op de huid worden geplaatst. Door in de cup te knijpen ontstaat er een vacuüm waarbij de huid wordt opgenomen in de cup en hiermee gemasseerd wordt. De massage heeft een geweldige ontspannende en helende werking. De rug voelt hierna veel soepeler en men heeft minder last van pijnlijke spieren.

Contra indicaties Bellabaci cupping rugmassage
Hoge bloeddruk, algehele malaise, zwangerschap, actieve acne, hernia, diabetici, gebruik van bloedverdunners.

Tarieven Lichaamsmassage
Holistische kalmerende massage, 50 min.€75,-
Hotstone massage achterzijde lichaam, 40 min.€50,-
Ontspanningsmassage van rug, schouder en nek, 20 min.€25,-
Bindweefselmassage v.d. rug, 20 min.€25,-
Combinatiemassage van rug, schouder en nek, 40 min.€45,-
Bellabaci cuppingmassage v.d. rug, 20 min.€25,-

    Maak een afspraak bij Eclore

    Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.