Holistische massage

Holistische massage kalmeert het zenuwstelsel waarbij je energie weer gaat stromen in je lijf.

Holistische massage kalmeert het zenuwstelsel waarbij je energie weer gaat stromen in je lijf. 

 De holistische massage bestaat uit een voetreflexmassage met aaneensluitend een reflexpunt massage van gezicht, oren en hoofdhuid met een holistische massage van gezicht, decollete, hals, nek, schouders en bovenarmen. De voetreflexmassage, de reflexpunt massage en de holistische massage stimuleren het zelfhelend vermogen van het lichaam. Voor tarief zie onderzijde van deze pagina. 

Zowel de voetreflex massage als de langzame ritmische holistische massage kalmeren het zenuwstelsel waardoor je dieper in je lijf zakt en meer geaard wordt. Het heft blokkades op in je lijf en daardoor gaat je eigen energie meer stromen. Door deze massage ga je uit je hoofd en kom je veel meer in je lijf. Je voelt letterlijk je lijf veel beter omdat je eigen energie in gang wordt gezet door de langzaam ritmische  massage en reflexpunten die aangeraakt worden. Je komt weer thuis in je eigen lijf en dat is in deze hectische tijd een groot cadeau. Hierdoor kan je veel beter je eigen energie bewaken, voelen wat van jou is en veel meer in je eigen kracht komen te staan.  Je zenuwstelsel is gekalmeerd, je voelt je eigen energie weer zacht stromen en hierdoor ben je veel meer geaard. Door deze holistische massage met regelmaat te ontvangen zorgt dit voor veel meer aarding en centreren in je buik, prikkels van buitenaf komen veel minder hard binnen omdat je ze veel beter kan afvoeren en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. 

De holistische massage is een combinatie massage waarbij het gezicht, hoofdhuid, oren, hals, decolleté, schouders en bovenarmen langzaam ritmisch worden gemasseerd. Deze massage is een combinatie van diverse massages vanuit de shiatsu, lomi lomi  en de ayurvedische massage, reflexpunten en meridianen worden hierbij aangeraakt. 

Ook maak ik  gebruik van warme basaltstenen met de heerlijk geurende natuurzuivere oliën en balm van Chi Essential Cosmetics. 

De voetreflexmassage is een drukpuntmassage van de voeten waarbij ik het hele lichaam behandel.

 

Een holistische massage volgens de methode van schoonheidssalon Eclore:

 1. zachte reiniging van gezicht, hals en decolleté 
 2. warme geurende compressen voor gezicht, hals en decolleté
 3. er wordt een grote warme basaltsteen gelegd op het chi punt
 4. warme geurende compressen voor de voeten
 5. voetrefexmassage
 6. warme basaltstenen voor de voeten
 7. reflexpunt massage van gezicht, oren en hoofdhuid
 8. holistische massage van gezicht, hals, decolleté, schouders, bovenarmen
 9. warme compressen als afsluiting

 

Voor wie is deze massage geschikt: 

Voor mensen die moeite hebben met het reguleren van binnenkomende prikkels. Hooggevoelige mensen waarbij het zenuwstelsel overbelast is. Mensen die alles vanuit hun hoofd beleven maar meer in hun lijf willen zakken. Mensen die even bij willen komen vanuit het drukke bestaan en willen opladen. Of voor mensen die juist heel bewust met hun lijf en gezondheid omgaan.  Eigenlijk is deze massage geschikt voor iedereen die meer vanuit het lijf wil gaan ervaren zodat je veel meer vanuit je centrum kan gaan leven. Je bent veel meer geaard en je voelt je veel fijner in je lijf. Hierdoor ga je veel beter en bewuster voor jezelf zorgen. 

Tarieven Holistische massage
Holististische massage 75min.€90,-

  Maak een afspraak bij Eclore

  Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.
  Check ook u spam bij wedergehoor.