Make-up

Make-up

Voor een stralend uiterlijk met een mooie natuurlijk make-up

Wilt u ook een stralend uiterlijk met een mooie natuurlijke make-up? Dan is de make-up van Malu wilz bij schoonheidssalon Eclore van harte aan te bevelen.

Vaak hoor ik van mijn klanten dat ze niet weten hoe ze nou een mooie make up zo natuurlijk mogelijk moeten aanbrengen. Welke kleuren bij hun passen en wat er allemaal mogelijk is. Ik geef dan advies op maat wat bij u past zodat u er stralend uitziet met een mooie natuurlijke make-up.

In mijn salon gebruik ik de make up van Malu Wilz. Deze make-up is dierproefvrij en heeft een groot assortiment aan kleuren. Ik hou rekening met uw huidskleur en de kleur van uw ogen en voor welke gelegenheid het is. Zo heeft het herfsttype weer een andere huidskleur als het wintertype.

Voor thuisgebruik heeft Malu Wilz doosjes ontwikkeld met een kliksysteem zodat u uw eigen kleuren kunt samenstellen. U zit nooit meer met kleuren die u niet mooi vind. Dit geld voor de oogschaduws en rouge. In mijn salon heb ik een groot assortiment aan lipsticks, foundations, minerale poeders, oogschaduws, potloden, lipgloss, mascara etc.

Kwasten:

Om een mooie make up aan te brengen is het een must om goede kwasten te hebben om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken. Deze kwasten verkoop ik ook in mijn salon en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u een mooie natuurlijke make up aanbrengen en ziet u er stralend uit.

Tarief make-up
Make-up 30 min.€35,-
Bruidsmake-up incl. Ampul 40 min.€45,-

    Maak een afspraak bij Eclore

    Ook een schoonheidsbehandeling volgen bij Schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7