Manicure / Handreflexmassage

Een manicure behandeling zorgt voor mooie verzorgde handen en sterke gezonde nagels.

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden en verliest zo zijn waardevolle vocht waardoor de huid snel verouderd. Dit geld niet alleen voor het gezicht maar zeker ook voor onze handen. Hoe vaak wassen wij onze handen niet per dag en vergeten deze in te smeren. 

Vooral in de winter hebben onze handen het zwaar te verduren door de kou en de centrale verwarming. Hierdoor verliest de huid meer vocht dan normaal en krijgt men sneller last van droge handen, kloofjes en broze nagels. Aan onze handen is onze ware leeftijd af te lezen. 

Met de huidverzorgingsproducten van Chi Essential Cosmetics krijgen de handen een bijzondere verzorging. De handen worden duidelijk zachter en kloofjes verdwijnen, ze voelen en zien er beter verzorgder en jeugdiger uit. Het paraffine bad met calendula masker zorgt ervoor dat de huid optimaal gehydrateerd en gevoed wordt. Ook de nagels groeien beter en zijn veel sterker door het serum/olie.

Een manicure behandeling kan je los boeken maar ook combineren bij een gezichtsbehandeling. Bij een manicure de luxe zit een peeling, massage, masker en paraffine bad inbegrepen en is een weldaad voor je handen. Voor tarieven zie onderzijde van deze pagina. 

Manicure de luxe bestaat uit:

 1. Warme compressen voor de handen
 2. Schoonmaken van de nagels
 3. Vijlen van de nagels
 4. Badje voor de nagels
 5. Zachtjes terugduwen van de nagelriemen
 6. Verwijderen van velletjes van de nagelriemen
 7. Zachte peeling voor de handen
 8. Warme compressen 
 9. Olie voor de nagels
 10. Massage van handen en onderarmen 
 11. Calendula masker plus paraffine bad
 12. Warme compressen 
 13. Handbalm
 14. Nagelserum 

 

Handreflex massage

Handreflex massage is net als de voetreflex massage een eeuwenoude alternatieve oosterse geneeswijze. Het doel van deze behandeling is om de balans te herstellen zowel geestelijk als lichamelijk zodat je weer lekker in je vel komt te zitten en je weer energieker voelt. Er wordt gezegd dat je voeten vertellen hoe het met je gezondheid is maar dit geld eveneens voor je handen. Ook in je handen bevinden zich drukpunten of reflexzones. Deze punten staan in verbinding met diverse organen, spieren, klieren en andere delen in je lichaam. Door de reflexpunten in je handen te masseren gaat de energie weer vrijstromen waardoor het zelfherstellend vermogen van je Lichaam wordt gestimuleerd. Handreflex is nooit bedoeld ter vervanging van de reguliere geneeskunst maar als een mooie aanvulling. 

Iedereen kan gebruik maken van handreflex massage omdat het ondersteunend en preventief kan worden ingezet. Denk aan klachten zoals oververmoeidheid, stress, overgevoeligheid etc. Na afloop kan het zijn dat er veel processen in het lichaam op gang komen zoals slaperigheid, rommelende darmen, spierpijn, warmte, gapen….dit is van tijdelijke aard. Tijdens deze massage worden de natuurzuivere oliën van CHI gebruikt.  

Tarieven Manicure / Handreflexmassage
Manicure, 25 min.€30
Peeling/massage/masker, 15min,€20,-
Paraffinebad, 10min€15,-
Manicure de luxe, 50min.€60,-
Handreflex massage, 45min.€60,-

  Maak een afspraak bij Eclore

  Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.
  Check ook u spam bij wedergehoor.