Handverzorging / manicure

Manicure voor perfect verzorgde handen en nagels

Heeft u last van droge handen, kloofjes en broze nagels, en wilt u ook perfect verzorgde handen en nagels? Dan is een manicure behandeling een uitstekende keuze bij schoonheidssalon Eclore.

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden en verliest zo zijn waardevolle vocht waardoor de huid snel verouderd. Dit geld niet alleen voor het gezicht maar zeker ook voor onze handen. Hoe vaak wassen wij onze handen niet per dag en vergeten deze in te smeren.

Vooral in de winter hebben onze handen het zwaar te verduren door de kou en de centrale verwarming. Hierdoor verliest de huid meer vocht dan normaal en krijgt men sneller last van droge handen, kloofjes en broze nagels. Aan onze handen is onze ware leeftijd af te lezen.

Met de producten van Malu Wilz krijgen de handen een bijzondere verzorging. De handen worden duidelijk zachter, kloofjes verdwijnen en voelen en zien er beter verzorgt en jeugdiger uit. Ook de nagels groeien beter en zijn veel sterker.

Manicure de luxe bestaat uit:

 1. Schoonmaken van de nagels
 2. Vijlen van de nagels
 3. Badje voor de nagels
 4. Verwijderen van velletjes en nagelriemen
 5. Peeling handen
 6. Olie voor de nagels
 7. Massage van handen en onderarmen
 8. Handmasker plus paraffine bad
 9. Handcreme
 10. Nagelverharder
Tarieven Manicure
Manicure 25 min.€27,50
Hand en onderarm massage 15 min.€20,-
Paraffinebad€15,-
Aroma Wellness Manicure 50min.€55,-
Handreflex massage 45min.€55,-

  Maak een afspraak bij Eclore

  Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.