Microdermabrasie

Microdermabrasie Ultrasoon

Microdermabrasie zorgt voor huidverjonging, fijnere poriën

Wat is Microdermabrasie:

Microdermabrasie is een behandeling waarbij dode huidcellen worden verwijderd d.m.v een speciaal diamanten kopstukje met een fijne of grove structuur. Het kopstukje wordt in banen over de huid bewogen en zuigt de huid licht op. Hierdoor worden de dode huidcellen opgezogen en wordt de doorbloeding van de huid verbeterd. De huid wordt hierdoor gestimuleerd om collageen aan te maken waardoor de huid gladder en steviger wordt. Voor tarief zie onderzijde van deze pagina. 

Na de Microdermabrasie breng ik een speciaal serum met masker aan op uw huid en wordt d.m.v. een ultrasoon behandeling diep de huid ingesluisd. Door de trilling van de ultrasoon vindt er in de huid een verhoging van de temperatuur plaats. Deze behandeling heeft een vochtherstellend, liftend en voedende werking voor de huid. Door je huid geregeld te laten behandelen met microdermabrasie, zorgt dit echt voor een huidverjonging, fijnere poriën en vervaagt rimpeltjes. In kuurverband vind deze behandeling om de week of om de twee weken plaats. 

Microdermabrasie is aan te bevelen bij:

Grove poriën, afvlakken van acnelittekens, rimpeltjes, verbetering van de elasticiteit van de huid (rijpere huid), slecht doorbloede huid, vermindering van talgophopingen, ruwe en droge huid, rokershuid, om uw huid  jong en fris te houden en het lichter maken van pigmentvlekken. 

Een Microdermabrasie behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Reiniging met milk/olie en lotion
 2. Dieptereiniging met zachte peeling
 3. Warme compressen gezicht en hals
 4. Ontvetting van de huid d.m.v. Lotion
 5. Gezicht en hals worden behandeld met een grof diamanten kopstukje voor de dode huidcellen 
 6. Gezicht en hals worden behandeld met een fijn diamanten kopstukje om de huid te polijsten
 7. Serum en Anti-aging masker van C.E.C. worden diep de huid ingesluisd door ultrasoon
 8. Herstellende serum en vochtregulerende huidolie met hydrolaat

Na de behandeling:

Na de behandeling voelt de huid warm aan en ziet lichtrood. Het voelt of u in de zon heeft gezeten. De roodheid trekt snel weg maar de huid is 48 uur extra kwetsbaar en gevoelig voor warmte en zonlicht. Dus de eerste 48 uur niet gaan zwemmen(chloor), hete douche, sauna, zon en sporten i.v.m versterkte doorbloeding van de huid. Na 2 tot 4 dagen zal de huid gaan schilferen maar dit is een normale reactie en een teken dat de huidcellen zich vernieuwen. Thuis moet u uw huid extra verzorgen en de huid beschermen met een factor 50. Bij kuurverband de huid de eerste twee weken niet blootstellen aan zonlicht.

Aantal benodigde behandelingen:

Direct na de behandeling ziet uw huid er fijner, stralender en gezonder uit. Maar om de huid optimaal te verbeteren zijn meerdere behandelingen nodig. Meestal is een verbetering van de huid na 4 a 6 behandelingen duidelijk zichtbaar. Het is afhankelijk van de reactie van uw huid en wanneer u tevreden bent. Bij een huid met veel acne littekens zijn meestal meerdere behandelingen nodig om de littekens af te vlakken en het gewenste resultaat te krijgen. 

Te verwachten resultaat na een Microdermabrasie in kuurverband:

De huid krijgt een fijnere huidstructuur, poriën worden fijner en kleine rimpeltjes vervagen. Acne littekens en rimpels worden minder diep en pigmentvlekken worden lichter. De doorbloeding van de huid wordt beter en de huid wordt van binnenuit steviger. Microdermabrasie in kuurverband zorgt echt voor een huidverjonging en fijnere poriën en vervaagt rimpeltjes. 

Contra indicaties bij Microdermabrasie:

Psoriasis, rosacea, actieve acne, heftige couperose, een zonverbrande huid, zwangerschap i.v.m. pigmentvlekken en huidkanker.

Tarieven Microdermabrasie Ultrasoon
Per behandeling van gezicht en hals, 60 min.€95,-
In kuurverband van gezicht en hals
4 behandelingen€360,-
6 behandelingen€540,-
8 behandelingen€720,-

  Maak een afspraak bij Eclore

  Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.
  Check ook u spam bij wedergehoor.