Holistische behandelingen

Holistische behandelingen zorgen voor diepe ontspanning, puur genieten en opladen. Een ultiem rustmoment voor jezelf. 

In mijn praktijk staat alles in het teken van diep ontspannen, puur genieten en opladen door de  holistische massages die ik geef met de 100% natuurzuivere biologische oliën van Chi Essential Cosmetics. Door een holistische massage komt het zenuwstelsel tot rust en de energie gaat weer beter stromen in je lijf. De geuren van de essentiële oliën komen bij de massages vrij en werken diep door in de psyche. Door deze combinatie kom je veel beter in je lijf te zitten en heeft stress veel minder invloed op je gestel, het zorgt voor een betere balans en is een  ultiem rustmoment voor jezelf. Dit alles heeft natuurlijk een geweldige positieve uitwerking op de huid en je algehele welzijn. 

Hoe beter je voor jezelf zorgt hoe fijner je je voelt en hoe meer je gaat stralen. De huid blijft langer jong, glad, stevig en goed doorbloed door de massages en de biologische huidverzorging van Chi Essential Cosmetics. Vooral in deze tijd is het belangrijk om tijd in te plannen voor jezelf, even een ultiem rustmoment. Een punt waar je diep kan ontspannen, puur genieten, om even je zenuwstelsel tot rust te komen en je op te laden. In mijn praktijk besteedt ik daarom heel veel aandacht aan de holistische massage’s en is het hart van een behandeling. De holistische behandelingen in mijn praktijk zijn bevorderend voor uw welzijn en gezondheid waarbij de huid centraal staat. 

Een holistische  gezichtsbehandeling volgens de methode van schoonheidssalon Eclore:

1. Welkom

Bent u voor het eerst in mijn praktijk dan heet ik u van harte welkom en maken we eerst kennis met elkaar. ik zal een kaart van u aanmaken waarbij ik de gegevens van u noteer die relevant zijn voor de behandeling. Dan mag u plaats nemen op de stoel en dek ik u toe met een heerlijk warme deken. De ontspanningsreis is begonnen. 

2. Loslaten

Dit is het moment dat de huid zacht maar grondig wordt gereinigd met de reinigingsolie van Chi Essential Cosmetics en met een reinigende peeling om de dode huidcellen los te laten. Warme compressen voor gezicht, hals, schouder en decolleté met eventueel epileren, harsen of verven van de wimpers of wenkbrauwen als u dat wilt. 

3. Verwarmen

De  huid is klaar voor het gezichtsstoombad met een essentiële olie. De huid wordt warm, zacht en goed doorbloed door de stoom en eventuele meeeters of comodonen kunnen hierdoor makkelijk verwijdert worden. Mocht het stomen te warm zijn in de zomer dan wordt het stomen vervangen door heerlijk warm geurende compressen.

4. Ontspannen

De reflexmassage van gezicht, oren en hoofdhuid gaat altijd vooraf aan de holistische ontspanningsmassage of penseelmassage en daarbij wordt altijd gebruik gemaakt van de heerlijk geurende biologische oliën van Chi Essential Cosmetics. De drukpuntmassage op de reflexzones en meridianen zorgt ervoor dat blokkades kunnen doorstromen en u zich helemaal kunt ontspannen. 

5. Zachte stroming van energie

We zijn beland bij het hart van de behandeling, de holistische massage met de heerlijke geurende huid balm. Dit is een rustige ritmische massage waarbij alle spiertjes aangeraakt en uitgestreken worden zodat er een diepe ontspanning plaats vind en de energie in het lichaam weer gaat stromen. Deze massage heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel en is een combinatie massage van de shiatsu, ayurveda en de lomi lomi. In plaats van een holistische massage kan je ook kiezen voor een penseelmassage en deze massage wordt droog gegeven. De zachte langzaam vloeiende penseelstreken prikkelen de zenuwuiteinden in de huid en hebben hierdoor een kalmerend effect zodat de dieper gelegen gezichtsspieren zich ontspannen. Zowel de holistische massage als de penseelmassage stimuleren het zelfherstellend vermogen van de huid en zorgen voor een goede doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en zuurstof en voedingstoffen beter worden opgenomen. U voelt zich diep ontspannen en komt echt tot rust, puur genieten en opladen.  Het resultaat is een ontspannen en stralende huid waarvan de effecten nog dagen aanhouden, een ultiem verwen moment voor jezelf. 

6. Ontvangen

Dit is het gedeelte waarbij de huid intensief wordt verzorgt en gevoed met de huidverzorgingsproducten van Chi Essential Cosmetics afgestemd op uw huidtype. Heerlijk geurende voedende serums en maskers om door de huid ontvangen te worden. 

7. Beschermen

Na het masker te hebben verwijdert met warme compressen en de huid te hebben verfrist en versterkt met de lotion is het tijd om de huid te beschermen en te voeden met een heerlijke huidolie gemengd met het hydrolaat voor dag of nachtverzorging. 

8. Ontwaken

In de laatste stap van de behandeling keert u terug naar de realiteit en blijft u nog heel even zitten waarbij u zich nog even strekt om vervolgens op te staan. U voelt zich herboren en uw lijf en huid zijn u heel  dankbaar. Een ultiem rustmoment voor uzelf waarbij de huid straalt van binnenuit. 

Klik op menubalk rechts bovenaan de pagina voor de verschillende behandelingen die ik geef in mijn praktijk met de 100% natuurzuivere biologische huidverzorgingsproducten van Chi Eesential Cosmetics. 

U bent van harte welkom. 

    Maak een afspraak bij Eclore

    Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.
    Check ook u spam bij wedergehoor.