Over Corrie

Holistische werkwijze

Mijn naam is Corrie Bouwmeester en ik werk sinds 1995 als zelfstandig gediplomeerd huidspecialist. In de loop der jaren heb ik veel opleidingen en trainingen gevolgd en weet ik dat mijn hart ligt bij een holistische benadering van huidverzorging waarbij het essentieel is om je goed te voelen in je eigen lijf. Het is het totaal beeld hoe je je voelt op fysiek, emotioneel, energetisch, mentaal en spiritueel vlak. Deze holistische benadering heeft zijn weerslag op je gezondheid, je huid en hoe je in het leven staat, de mens als geheel. Als je je goed voelt in je lijf straal je dat vanzelf uit naar de buiten.

Om goed in je lijf te zitten heb je eerst te kijken naar je patronen die niet bevorderlijk zijn voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Een goede verzorging van je lijf begint bij regelmatig diep te ontspannen, verwerken van emoties die je energie blokkeren door bijvoorbeeld lichaamswerk, bewust kiezen voor een gezonde voeding, voldoende beweging en slaap, eventueel yoga of meditatie maar vooral ook bewust genieten. Je hebt zelf dus te zorgen voor een gebalanceerde en gezonde levensstijl.  

100% natuurzuivere biologische huidverzorging

Net als bewust kiezen voor een gezonde voeding is ook een gezonde huidvoeding heel belangrijk. Voor de verzorging en gezondheid van de huid heb ik in mijn praktijk daarom bewust gekozen voor een 100% natuurzuiver huidverzorgings cosmetica merk Chi Essential Cosmetics. Dit natuurzuiver huidverzorgings cosmetica merk beschermd, voed en verbeterd de huid zonder synthetische toevoeging, conserveringsmiddelen en microplastic omdat  die schadelijk zijn voor je huid, je gezondheid en je hormoon huishouding. Het zijn koudgeperste plantaardige oliën en hydrolaten met toegevoegde essentiële oliën. Tijdens de behandeling komen de geuren van de essentiële oliën vrij en dit heeft een holistische werking op je algehele welbevinden.  Voor meer informatie kijk bij huidverzorgingsproducten.

Mijn werkervaring als zelfstandig huidspecialist:

Verschillende holistische massage technieken zoals:

Ayurvedische massage, shiatsu massage, hoofdhuid en oorreflex massage, verschillende rugmassage’s, hotstone massage, lomi lomi, cuppingmassage, handreflexmassage, bindweefselmassage, klankschaal massage, penseelmassage, voetreflexmassage.

– aromatherapie

– voedingsleer

– stemvorken

– acces bars

– reiki

Opleidingen en trainingen:

-opleiding schoonheidsspecialiste

-opleiding specialisatie: elektrisch ontharen en

  bindweefselmassage

-opleiding klankschalen met stemvorken

-opleiding voetreflexmassage

-trainingen in diverse massages

-opleiding energetische massage

-training karakterstructuren

-training systemisch werk via het lichaam

Anbos

Als huidspecialist ben ik aangesloten bij de anbos. Om de drie jaar wordt ik opgeroepen om mijn specialisaties elektrisch ontharen en bindweefselmassage te toetsen en dit wordt doorgegeven aan de zorgverzekeraars. Hierdoor krijgen mijn klanten de behandeling van het elektrisch ontharen gedeeltelijk vergoed.

Anbos staat voor

-Professionaliteit, kwaliteit en vakkennis

-in het bezit zijn van een erkend vakdiploma (STIVAS diploma)

-Werken volgens de hygiene code van de schoonheidsspecialiste

-Volgen van vak gerelateerde trainingen.

    Maak een afspraak bij Eclore

    Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.
    Check ook u spam bij wedergehoor.