Mijn praktijk - Schoonheidssalon Eclore

Mijn praktijk

Mijn naam is Corrie Bouwmeester. Als jonge tiener was ik altijd geïnteresseerd in voeding, gezondheid en huidverzorging.  Ook van huis uit kreeg ik deze gezonde levensstijl mee. Ik benader schoonheid dan ook op een holistische wijze, van binnenuit en van buitenuit. Door mijn gezonde levensstijl en gezonde voeding en het gebruik van goede verzorgingsproducten hou ik mijn huid en mijn lichaam in goede conditie.

Mijn STIVAS diploma als schoonheidsspecialiste heb ik behaald in 1981. Jarenlang heb ik gewerkt in een drogisterij reformzaak met een schoonheidssalon. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met de bekende cosmeticamerken maar ook op het gebied van voedingsleer.

In 1995 heb ik mijn eigen schoonheidssalon geopend. Ik werk in de salon met twee cosmeticamerken CHI Essential Cosmetics en Malu Wilz. Allebei de exclusieve merken zijn dierproefvrij en hebben een uitgebreid assortiment.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied volg ik veel trainingen. De specialisatie elektrisch ontharen heb ik in 1998 behaald en de specialisatie bindweefselmassage heb ik in 2013 behaald. Om de drie jaar word ik opgeroepen door het kwaliteitscentrum om een bijscholing te volgen van deze specialisatie’s.

Een greep uit de trainingen die ik gevolgd heb in de loop der jaren: diverse massage’s waaronder ayurvedische massage, shiatsu massage, hotstonemassage, verschillende rugmassage’s, hoofdhuid en oorreflexmassage, handreflexmassage, penseelmassage, Bellabaci cuppingmassage, bindweefselmassage en klankschaalmassage. Voedingsleer, behandelingen voor de rijpere huid en visagie. Daarnaast bezoek ik geregeld congressen of beurzen om bij te blijven op het gebied van nieuwe apparatuur, nieuwe behandelingen en nieuwe cosmetica. Ook dit jaar volg ik weer nieuwe trainingen om u nog meer van dienst te zijn.

Ik ben aangesloten bij de ANBOS zodat u verzekerd kan zijn van een goede professionele behandeling.

ANBOS staat voor

  • Professionaliteit, kwaliteit en vakkennis
  • In het bezit zijn van een erkend vakdiploma (STIVAS diploma)
  • Werken volgens de hygiene code van de schoonheidsspecialiste
  • Volgen van vakgerelateerde trainingen.

    Maak een afspraak bij Eclore

    Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.