Reviews

“Corrie bouwmeester van schoonheidssalon Eclore is zeer professioneel en vakbekwaam. Ik kom een aantal jaar bij Corrie met veel plezier, voel me altijd weer heerlijk als ik er ben geweest. Je bent een vakvrouw en wat je doet doe je met veel enthousiasme. Ontspannen onder het genot van rustgevende muziek. De heerlijke massage zorgen ervoor dat ik lekker ontspannen naar huis ga en direct m’n bedje in wil (i see you soon)”

Sherida de Bies


“Een professionele schoonheidssalon. Ik kom er al enkele jaren en geniet het meest van de hoofd-nek massage. Echt super fijns dat. Corrie is een deskundige schoonheidsspecialiste, waar ik helemaal op vertrouw, zodat ik me heerlijk kan ontspannen. En daar gaat het om!”

Elien Gaaikema


“Corrie is een vakbekwame en ervaren deskundige in haar vakgebied. Zij luistert oprecht naar wat de wensen zijn en past dit toe op een efficiënte wijze zodat je na de behandeling dat terug ziet aan je huid. Afspraken worden altijd nauwkeurig bijgehouden en de praktijk Eclore is daarbij ook nog eens zeer hygiënisch. Deze schoonheidssalon is zeer aan te bevelen.”

Emmy


“Super ontvangen, ik kon gelijk doorlopen en hoefde niet te wachten. Wenkbrauwen zien er weer superstrak uit! Gelijk een afspraak over een paar weken gemaakt. Klasse!”

Muriel


“Geweldige schoonheidssalon. Ken Corrie al meer dan 25 jaar. Een gedreven vakvrouw die goed up to date blijft, maar niet achter elke trend aan rent. Eerst zien dat het werkt en dan pas reclame maken. Je voelt je thuis en ontspannen.”

Margaret van Oosterhout


Warme ontvangst en goede en prettige gezichtsbehandeling gehad. Heerlijk kunnen ontspannen.

Linda


Een ontzettend fijne salon, waar ik mij ontzettend op mijn gemak voel. Een zeer vriendelijke ontvangst, en bovendien een vakkundige en heerlijke behandeling. Ik hen er een erg welkom gevoel eraan over gehouden. Contact is snel gelegd en men is flexibel qua agenda. Prijzen zijn schappelijk en je krijgt er alle aandacht die je nodig hebt. Ik kijk alweer uit naar mijn volgende afspraak. Een aanrader!!!! 

Judith


Zegt ze meteen na afloop, ja merk dat je dit nodig had!  Wat heeft ze gelijk zeg! Mijn gezicht sprak dankjewel nog voordat ik de woorden in de mond kon nemen. Oh heerlijk dit, zo’n behandeling. Soms mag je jezelf extra lichamelijke verzorging cadeau doen. Omdat je het verdient, maar ook omdat het simpelweg nodig is. Dan helpt een overheerlijke gezichtsbehandeling en de fantastische zorg van Corrie enorm.

Irwin Ment


Corrie is echt een vakvrouw. Ik kom al jaren bij haar. Na een heerlijke behandeling en een zalige massage met rustgevende muziek, waarbij je zo lekker wegdoezelt, voel ik mij weer top. Ik kan iedereen aanraden eens zo’n behandeling bij haar te ondergaan.

Joke


Zie voor meer Reviews op Google of Facebook.

    Maak een afspraak bij Eclore

    Wilt u ook een behandeling bij schoonheidssalon Eclore? Boek dan nu een afspraak via het contactformulier of bel op het nummer 010 44 23 25 7. Bij het vergeten van de afspraak of het niet afmelden binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.
    Check ook u spam bij wedergehoor.